X
محتوای مجله > نتایج جستجو
آخرین عناوین
0
287
0

سرنوشت ناروشن آزمایشگاه در آموزش از راه دور

چندی پیش مقاله‌ای با عنوان «آموزش از راه دور در خلال همه‌گیری کووید ـ 19» از خانم والین تینا دومینی‌چی به چاپ رسید.
نعمت اله ارشدی
نعمت اله ارشدی
1399/08/15
0
269
0

حکایت ظاهرآرا و درمانگری بی ادعا

این طعنه‌پذیر بی‌آبرویی، همیشه رنگ داشته است!
مهدیه سالارکیا
مهدیه سالارکیا
1399/08/15
0
331
0

بازسازی آموزشی با مدلی برای آموزش علوم و فناوری نانو

به دلیل سهم عمده علوم و فناوری نانو در سواد علمی نسل‌های آینده، پژوهش در زمینه آموزش علم نانو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
غزال كيانپور
غزال كيانپور
1399/08/15
1
504
0

تجربه تدریس شیمی در دوران کرونا

چگونگی برگزاری آزمون و ارزشیابی مستمر با کمک پیام رسان واتس اَپ
علیرضا ناصری مود
علیرضا ناصری مود
1399/08/15
0
2021
0

اصول ایمنی در آزمایشگاه های مدارس

آزمایش مهم‌ترین ابزار برای تدریس و یادگیری در علوم تجربی به شمار می‌رود.
نسيم اصغری
نسيم اصغری
1399/08/15
0
273
0

ارمغان گردش با خورشید

دانه، تخمه، یا همان میوه گل آفتاب‌گردان، فراورده‌ای غذایی و روغنی مهمی است که پس از بادام‌زمینی و سویا در رتبه سوم تولید جهانی قرار دارد.
فاطمه میرعزیزی
فاطمه میرعزیزی
1399/08/15

سرنوشت ناروشن آزمایشگاه در آموزش از راه دور

نعمت اله ارشدی
نعمت اله ارشدی
1399/08/15
چندی پیش مقاله‌ای با عنوان «آموزش از راه دور در خلال همه‌گیری کووید ـ 19» از خانم والین تینا دومینی‌چی به چاپ رسید.

حکایت ظاهرآرا و درمانگری بی ادعا

مهدیه سالارکیا
مهدیه سالارکیا
1399/08/15
این طعنه‌پذیر بی‌آبرویی، همیشه رنگ داشته است!

بازسازی آموزشی با مدلی برای آموزش علوم و فناوری نانو

غزال كيانپور
غزال كيانپور
1399/08/15
به دلیل سهم عمده علوم و فناوری نانو در سواد علمی نسل‌های آینده، پژوهش در زمینه آموزش علم نانو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

تجربه تدریس شیمی در دوران کرونا

علیرضا ناصری مود
علیرضا ناصری مود
1399/08/15
چگونگی برگزاری آزمون و ارزشیابی مستمر با کمک پیام رسان واتس اَپ

اصول ایمنی در آزمایشگاه های مدارس

نسيم اصغری
نسيم اصغری
1399/08/15
آزمایش مهم‌ترین ابزار برای تدریس و یادگیری در علوم تجربی به شمار می‌رود.

ارمغان گردش با خورشید

فاطمه میرعزیزی
فاطمه میرعزیزی
1399/08/15
دانه، تخمه، یا همان میوه گل آفتاب‌گردان، فراورده‌ای غذایی و روغنی مهمی است که پس از بادام‌زمینی و سویا در رتبه سوم تولید جهانی قرار دارد.

برچسب‌ها:
نویسندگان